Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Bravoflex MHDA

1 byte verwijderd, 19 apr 2021 19:39
k
geen bewerkingssamenvatting
== Voorwaarden ==
* Met Bravoflex MHDA kan men reizen van halte naar hub (OV-knooppunt) binnen de gemeente gemeenten Moerdijk, Halderberge, Drimmelen en Altena. Men kan niet van halte naar halte reizen en ook niet vanuit een halte naar elk willekeurige hub reizen.
* Het tarief is vastgesteld op ruim 2,5x het OV tarief (opstaptarief én kilometertarief).
* Reserveren kan met de gratis Bravoflex App (beschikbaar voor [https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.transdev.bravoflex&hl=nl Android] en [https://apps.apple.com/nl/app/bravoflex/id1542313364 iOS]), telefonisch via 088 - 0761 977
}}
{{FlexTop|Hooge Lage Zwaluwe|(Gemeente Drimmelen)
{{FlexRij|Binnenmoerdijksebaan|Gaete|Ganshoeksingel}}
{{FlexRij|Loonsedijk|Nieuwstraat|Oude Weg}}
}}
== Geschiedenis ==
Bravoflex MHDA is ontstaan op 13 december 2020 als opvolging van Bravoflex Moerdijk. Deze pilot liep af en is niet verlengd vanwege onder andere de relatief hoge kosten voor de provincie en vervoerder. Daarnaast reisden de gebruikers (ongeveer 150 per maand) voornamelijk van of naar een OV-knooppunt.
== Geschiedenis ==Bravoflex MHDA is ontstaan op 13 december 2020 als opvolging van Bravoflex Moerdijk. Deze pilot liep af en is niet verlengd vanwege onder andere de relatief hoge kosten voor de Provincie en vervoerder. Daarnaast reisden de gebruikers (ongeveer 150 per maand) voornamelijk van of naar een OV knooppunt.In de doelen die de provincie beschrijft in haar visie is in bredere context: het verbeteren van de ontsluiting van een landelijk gebied met het Openbaar Vervoeropenbaar vervoer, van halte naar hub en vice versa, op momenten van een geringe vervoervraag door een vraagafhankelijk systeem. Daarnaast is de integratie van het WMO, deeltaxi's e.d. in het reguliere Openbaar Vervoeropenbaar vervoer.
Alle reguliere halten in de gemeente Moerdijk, Halderberge, Drimmelen en Altena zijn Bravoflex halten daarnaast zijn er nieuwe halten in de de gehuchten Blauwe Sluis, Noordschans en Oud-Drimmelen.
 
[[Categorie:Bravoflex]]
ap_users
6.047
bewerkingen

Navigatiemenu