Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
geen bewerkingssamenvatting
Vanaf [[CN Dienstregeling 1986/1987|1 juni 1986]] werd de route iets gewijzigd. Komende vanuit Utrecht ging de bussen eerst het centrum van Amersfoort bedienen, om vervolgens naar het Station te rijden. Richting Utrecht werd diezelfde route in omgekeerde richting gereden. De halte ''Stadsring'' was vermoedelijk vervangen door ''Postkantoor''. In het kader van bezuinigingen werd de frequentie op zaterdag verlaagd van een halfuursdienst naar een uurdienst.
Op [[CN Dienstregeling 1993/1994|23 mei 1993]] werd een flinke bezuinigingsslag doorgevoerd. In de avonduren en op zondag kwamen alle ritten te vervallen, alleen op koopavonden bleef nog één rit naar Utrecht rijden en later op de avond drie ritten van Utrecht ''naar'' Soesterberg. Tussen Amersfoort en Zeist konden reizigers voortaan gebruik maken van lijn 56 en vervolgens overstappen op lijn 53 en 54. Wel werden enkele extra ritten aan de dienstregeling toegevoegd; vier extra ritten in de ochtendspits tussen Utrecht en Zeist Handelscentrum of Soesterberg 't Zwaantje en een halfuursdienst op zaterdag tussen Utrecht en Zeist Handelscentrum in het tijdvak 10:30 - 17:00.
Op [[Midnet Dienstregeling 1994/1995|29 mei 1994]] fuseerden de [[Verenigde Autobus Diensten (VAD)]] en [[Centraal Nederland]] tot het nieuwe [[Midnet]]. Het vervoergebied strekte zich uit van Zwolle tot het westen van Utrecht en van Flevoland-Noordwest tot aan Arnhem. In de route en dienstregeling vonden verder geen wijzigingen plaats.
<nowiki>**</nowiki>Verdere geschiedenis ontbreekt nog**
 
Op [[Dienstregeling concessie Regio Utrecht 2014|8 december 2013]] ging het vervoer in de regio Utrecht over naar [[Qbuzz]]. Lijn 52 bleef nagenoeg ongewijzigd, al verviel de halte Rijnkade in Utrecht en werd op zaterdag in de vakanties voortaan de normale dienstregeling gereden.
ap_users
86.637
bewerkingen

Navigatiemenu