Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling verkeersverbond VRR 2017

Geen verandering in de grootte, 14 mrt 2021 09:22
Dienstregeling 2017 BSM
Deze lijn gaat in Monheim rijden van en naar het nieuwe eindpunt aan de [[Lijn 788 Düsseldorf Paulsmühlenstraße - Monheim Heerweg|Heerweg]]. Daarnaast wordt in Monheim in beide richtingen via de Niederstraße gereden in plaats van in één richting via Mona Mare en als laatste wordt doordeweeks altijd 3x/uur gereden.
* [[Lijn 789 Düsseldorf Am Falder - Monheim Mona Mare]]
Deze lijn gaat in Monheim rijden van en naar het nieuwe eindpunt aan de [[Lijn 789 Düsseldorf Am Falder - Monheim Heerweg|Heerweg]]. Verder neemt deze lijn de ritten tussen de Eichsfelder Straße en de Griesstraße van lijn 795 over. Als laatste wordt de halte Deusser -Haus hernoemd in Comfort Hotel/Deusser -Haus.
* [[Lijn 790 Langenfeld Götsche - Monheim Landwirtschaftszentrum]]
Deze lijn gaat in vervolg naar [[Lijn 790 Langenfeld Götsche - Monheim Mona Mare|Monheim Mona Mare]] rijden in plaats van naar het Landwirtschaftszentrum. Het traject tussen het Busbahnhof en het Landwirtschaftszentrum wordt voortaan verzorgd door lijn SB79.
Deze lijn gaat doordeweeks overdag in combinatie met lijn 790 elke tien minuten rijden tussen Langenfeld Bahnhof en Monheim Mona Mare. Om dit te realiseren wordt de vertrek- en aankomsttijden fors gewijzigd.
* [[Lijn 793 Monheim, Landwirtschaftszentrum - BSM Betriebshof]]
De halte Deusser -Haus wordt hernoemd in Comfort Hotel/Deusser -Haus.
* [[Lijn 794 Monheim, Busbahnhof - Altstadt]]
Deze nieuwe belbuslijn verzorgt in vervolg de verbinding tussen het Busbahnhof en de Altstadt van Monheim.
Deze lijn wordt vanaf de Creative Campus doorgetrokken naar het Rheinpark via het Busbahnhof om zo een gedeelte van de route van lijn 790 op te vangen. [[Lijn SB79 Langenfeld S-Bahnhof - Monheim Rheinpark|Deze nieuwe snelbus]] gaat in tegenstelling tot zijn voorganger ook doordeweeks overdag 3x/uur rijden.
* [[Lijn NE13 Langenfeld S-Bahnhof - Monheim Holzweg]]
Deze lijn gaat ook zaterdag overdag rijden en bovendien wordt de halte Deusser -Haus hernoemd in Comfort Hotel/Deusser -Haus.
=== Wijziging per 1 februari 2017 ===
* [[Lijn 789 Düsseldorf Am Falder - Monheim Heerweg]]
139.580
bewerkingen

Navigatiemenu