Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 871 Grevenbroich Bahnhof - Dormagen Marktplatz

41 bytes toegevoegd, 7 mrt 2021 10:14
geen bewerkingssamenvatting
=== Dienstregeling ===
*In de ochtendspits reden extra ritten van Sinsteden en Am Stutzkreuz naar Schulzentrum Hackenbroich of Dormagen Marktplatz. In de middag gebeurde dit in de omgekeerde richting. Deze ritten reden alleen buiten de vakanties. Tevens reden enkele scholierenritten tussen de haltes Bundesstraße en Knechtsteden waarbij in de ochtendspits naar Knechtsteden werd gereden en in de middag in de omgekeerde richting.
*Doordeweeks werd in de daluren 1x/2 uur gereden tussen Grevenbroich Bahnhof en Dormagen Marktplatz. Daarnaast werd 1x/2 uur gereden tussen Sinsteden en Dormagen Marktplatz waardoor tussen de haltes Abzweig Vanikum en Dormagen Marktplatz een frequentie van 1x/uur op dat traject ontstond.
*Op zaterdag werd 1x/uur gereden tussen de haltes Bundesstraße en Dormagen Marktplatz en tussen de haltes Grevenbroich Bahnhof en Bundesstraße werd 1x/2 uur gereden. Hierbij reed rond het middaguur één rit richting Grevenbroich via Sinsteden. De laatste rit van de dag richting Dormagen reed tot de halte Schützenplatz Delhoven om vervolgens terug te keren naar de halte Sinsteden.
140.672
bewerkingen

Navigatiemenu