Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling verkeersverbond VRR 2018

Geen verandering in de grootte, 22 feb 2021 20:46
Dienstregeling 2018 NEW Mobil AG
De halte Hermges wordt aan de route toegevoegd. Daarnaast wordt de halte Polizeipräsidium hernoemd in Webschulstraße, de halte Krankenhaus Maria Hilf in Parkstraße en de halte Krankenhaus Sankt Franziskus in Kliniken Maria Hilf.
* [[Lijn 020 Mönchengladbach, Mongshof - Tackhütte]]
De route wordt op drie plaatsen gewijzigd. In Sasserath wordt in beide richtingen via Sasserather Pfad gereden, waardoor de lusstructuur komt te vervallen. Het eindpunt kwam te liggen bij de [[Lijn 020 Mönchengladbach, Rostocker Straße - Tackhütte|Rostocker Straße]]. In Rheydt wordt voortaan het Hauptbahnhof bediend. Om dit mogelijk te maken wordt er niet langer via de haltes Gracht, Lehwaldstraße en Sankt -Josef -Kirche maar via de nieuwe haltes Frankfurter Straße en Reitbahnstraße. In Giesenkirchen worden voortaan ook de haltes rondom Ruckes in één richting bediend, zodat ook dit gebied kan profiteren van de verhoogd frequentie die de lijnen 020 en 022 samen aanbieden.
* [[Lijn 022 Mönchengladbach, Kamphausener Höhe Kirche - Ruckes]]
De route wordt op twee plaatsen gewijzigd. In Odenkirchen wordt de route ingekort tot [[Lijn 022 Mönchengladbach, Burgbongert - Tackhütte|Burgbongert]], waardoor de bediening van Kamphausener Höhe komt te vervallen en in Giesenkirchen wordt voortaan ook de haltes rondom Tackheide bediend, zodat ook dit gebied kan profiteren van de verhoogd frequentie die de lijnen 020 en 022 samen aanbieden. Als laatste wordt de nieuwe halte Kronenstraße aan de route toegevoegd.
141.151
bewerkingen

Navigatiemenu