Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling verkeersverbond VRR 2017

1 byte toegevoegd, 30 sep 2020 19:49
Wijzigingen per 15 juli 2017
De route wordt op twee plaatsen gewijzigd. De haltes Centr-O-med en Rathaus worden voortaan niet meer bediend. De bediening van Centr-O-med wordt overgenomen door lijn 286. Een aantal haltes in gebied Meckinghoven worden niet langer bediend, hierdoor komt het eindpunt in Meckinghoven te liggen bij het [[Lijn 280 Datteln, Elisabethstraße - Ludgerushaus|Ludgerushaus]].
* [[Lijn 281 Datteln, Elisabethstraße - Sauerkampstraße]]
De route wordt op drie plaatsen gewijzigd. De halte Rathaus wordt voortaan niet meer bediend, daarnaast worden de haltes Südring en Beisenkampstraße vervangen door de haltes Hans -Böckler -Straße en Stadtbad. In gebied Meckinghoven worden voortaan een tweetal haltes nieuw bediend, namelijk Rheinzink en [[Lijn 281 Datteln, Elisabethstraße - Ludgerushaus|Ludgerushaus]]. Hier komt tevens het eindpunt te liggen voor de meeste vaste lijndienstritten. De bediening van de Sauerkampstraße wordt voortaan grotendeels verzorgd door belbusritten.
* [[Lijn 282 Datteln Busbahnhof - Olfen Oststraße]]
Deze lijn wordt opgenomen in de nieuwe snelbus S91 tussen Datteln en Lüdinghausen. De ritten in de avonduren tussen Datteln Busbahnhof en [[Lijn 282 Datteln, Busbahnhof - Brauckmann am Brink|Brauckmann am Brink]] blijven onder het huidige lijnnummer behouden.
* [[Lijn NE2 Bottrop ZOB Berliner Platz - Recklinghausen Hauptbahnhof]]
De halte Voßwiese wordt hernoemd in Kotten Nie.
 
=== Wijziging per 7 augustus 2017 ===
* [[Lijn 231 Recklinghausen Hauptbahnhof - Waltrop Am Moselbach]]
139.435
bewerkingen

Navigatiemenu