Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 110 Sittard Station - Urmond Heirstraat

6 bytes toegevoegd, 6 jul 2020 18:28
k
Robot: automatisch tekst vervangen (-Burg. +Burgemeester, -'s-Gravenmoer +'s Gravenmoer, -Concessie Rotterdam Bus Streek Overig 20 +Dienstregeling concessie Rotterdam Bus Streek Overig 20, -Wijzigingen concessie stadsvervoer Utrecht 2013 +Dienstregelin...
=== Dienstregeling ===
*In de ochtendspits werd naar Urmond, Heirstraat via Chemolot Campus gereden en terug naar Sittard via Berg a/d aan de Maas om zo voor zowel Sittard-Chemelot (in combinatie met [[Lijn 111 Sittard Station - Urmond Mauritslaan|lijn 111]]) als Berg aan de Maas-Sittard (in combinatie met [[Lijn 12 Sittard Station - Stein Omphaliusstraat|Lijn 12]]) een halfuursdienst te creëeren.
*In de middagspits was dit andersom en werd op Sittard-Berg aan de Maas (in combinatie met [[Lijn 11 Sittard Station - Urmond Brug|lijn 11]]) en Chemelot-Sittard (in combinatie met [[Lijn 112 Ringlijn Sittard Station NS - Stein|Lijn 112]]) een halfuursdienst geboden.
Op [[Dienstregeling concessie Zuid-Limburg 2016|22 mei 2016]] werd de route op bedrijventerrein Fortuna in de avonduren na 18:00 gewijzigd, zodat het fietsparcours dan ongestoord gebruikt kan worden. De haltes ''Europaboulevard/Sabic'' en ''Stadion'' worden dan niet meer bediend, als vervanging kunnen reizigers gebruik maken van de halte ''Sportzone''.
Op [[Dienstregeling concessie Limburg 2017|11 december 2016]] ging de volgende concessie [[Concessie Limburg (2017-2031)|Limburg]] van start, die nu de volledige provincie besloeg. Na het debacle met [[Abellio]] werd de concessie aan de tweede winnaar gegund: [[Arriva]]. Het lijnennet van [[Veolia Transport]] werd hierbij flink aangepast, waarbij het [[visgraatmodel]] de basis voor het lijnennet vormt.<br>Deze lijn werd toen opgeheven. Reizigers voor de Chemelot Campus kunnen nog steeds gebruik maken van de ringlijnen en reizigers voor Berg a/d aan de Maas kunnen reizen met de nieuwe lijn 39.
79.349
bewerkingen

Navigatiemenu