Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling verkeersverbond VRR 2018

30 bytes verwijderd, 9 feb 2020 13:55
k
Robot: automatisch tekst vervangen (-Lijn SL42 Xanten Bahnhof - Marienbaum Birgittenstraße +Lijn SL42 Xanten, Bahnhof - Birgittenstraße)
* [[Lijn SL40 Xanten, Landwehr - Hagelkreuzstraße]]
Voortaan wordt alleen nog van maandag tot en met vrijdag overdag buiten de vakanties als vaste lijndienst gereden. Tevens wordt de frequentie tussen Xanten Bahnhof en Lüttingen doordeweeks in de vakanties en in het weekend verlaagd van 1x/uur naar 1x/2 uur en vervallen de ritten in de avonduren. De halte Archäologischer Park komt te vervallen. De bediening van deze halte wordt overgenomen door lijn SL42.
* [[Lijn SL42 Xanten , Bahnhof - Marienbaum Birgittenstraße]]
Op deze lijn wordt de gehele week overdag als vaste lijndienst gereden tussen Xanten en Marienbaum. Wel komen de belbusritten vanaf 21:00 uur te vervallen, echter wordt in plaats hiervan op vrijdag- en zaterdagavond een reguliere dienstregeling aangeboden. Tevens krijgen de belbusritten van en naar Obermörmter een directe verbinding met Xanten, waarmee de overstap in Marienbaum komt te vervallen en de reistijd verkort wordt. Als laatste wordt de bediening van de halte Archäologischer Park overgenomen van lijn SL40.
=== Wijziging per 5 februari 2018 ===
* [[Lijn 54 Kleve Bahnhof - Uedem Nordwall]]
De halte Sternbuschbad wordt hernoemd in Am Freudenberg.
* [[Lijn SL42 Xanten , Bahnhof - Marienbaum Birgittenstraße]]
De ritten tussen Kalkar en Niedermörmter, die tijdens de vakanties rijden, komen te vervallen.
* [[Lijn SL40 Xanten, Landwehr - Hagelkreuzstraße]]
Een aantal haltes worden hernoemd. De halte Fährhaus wordt hernoemd in Rheinfähre, Lüttingen Schule in Hagelkreuzstraße, Lüttingen Schule Wende in Lüttingen Schule, Tinnefeld in Viktorstraße en Lüttingen Sparkasse in Doktor Cornelius Scholten Straße of Am Blauen Stein.
* [[Lijn SL42 Xanten , Bahnhof - Marienbaum Birgittenstraße]]
Een aantal haltes worden hernoemd. De halte Nibelungenbad wordt hernoemd in Am Meerend, APX/Hafen Xanten in Hafen Xanten, Lüttingen Sparkasse in Am Blauen Stein, Lüttingen Schule Wende in Lüttingen Schule en Jugendherberge in Strandbad/Jugendherberge.
* [[Lijn BHM Hamminkeln Verbandssparkasse - Rees Mehr Ortsmitte‎]]
79.756
bewerkingen

Navigatiemenu