Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 396 Vaals Busstation - Eupen Bushof

20 bytes verwijderd, 2 feb 2020 15:55
k
Dienstregeling
* In Kelmis, Hergenrath, Astenet, Lontzen, Walhorn en Eupen zijn er verschillende alternatieve routes, die alleen van toepassing zijn op enkele extra ritten op schooldagen. Lontzen wordt zelfs alleen door deze ritten bediend. Zie het kopje ''Routevarianten in Kelmis, Hergenrath, Astenet, Lontzen, Walhorn en Eupen'' voor details.
*Op Belgische feestdagen die geen Nederlandse feestdagen zijn, te weten 1 mei, 21 juli, 15 augustus, 1 november en 11 november, wordt de zondagsdienstregeling gereden met drie extra ritten in de ochtendspits van Kelmis naar Vaals. Als deze dagen op een zaterdag of zondag vallen, wordt de gewone zaterdags- respectievelijk zondagsdienstregeling gereden.
*Deze lijn wordt bijna volledig gereden door [[SADAR]] in opdracht van [[TEC]]. Alleen de rit van 07:40 uur op schooldagen van Kelmis B.B.L. (Fischenich) naar Eupen R.S.I. wordt gereden door [[TEC ]] Depot Eupen.
*In Vaals wordt de benaming ''Maastrichterlaan'' gebruikt voor de halte die bij Arriva ''Maastrichterlaan/Bosstraat'' heet en de oude benaming ''Sint Jozefkerk'' gebruikt voor de halte die bij Arriva sinds 15 december 2019 ''Sint Jozefplein'' heet. In de routestrip zijn de ter plaatse gebruikelijke namen opgenomen.
ap_users
15.847
bewerkingen

Navigatiemenu