Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Arnhem - Nijmegen 2010

350 bytes toegevoegd, 2 aug 2010 16:07
Wijzigingen per 29 augustus 2010: marktroute heb ik nog maar even buiten beschouwing gelaten
* Lijn 31: Arnhem - Nijmegen: gaat in Arnhem de oude route van lijn 88 rijden.
* Lijn 32: Arnhem - Nijmegen: wordt opgeheven vanwege de komst van lijn 300.
* Lijn 33: Arnhem - Nijmegen Universiteit/Oostzijde: wegens de komst van lijn 300 gaat de bus niet meer doorrijden naar de wijk Heyendaal maar krijgt de bus in Nijmegen z'n eindpunt bij het centrale station. De bus rijdt voortaan via het zuiden van Bemmel en Doornik naar Nijmegenals vervanging van lijn 32. In de ochtendspits wordt voortaan achtmaal per uur van Huissen naar Arnhem gereden; aan het begin van de avond rijdt de bus nog maar tweemaal per uur van Arnhem naar Huissen (in plaats van driemaal).* Lijn 34: Velp - Bemmel: in Bemmel wordt de buslijn doorgetrokken van de bushalte Papenstraat naar de bushalte Klein Rome.
* Lijn 88: Elst - Arnhem: gaat in Arnhem via de Randweg naar Elden rijden. Vanaf daar wordt de oude route van lijn 31 vervolgd.
* [[Lijn 109 Arnhem, Centraal Station - Sportcentrum Papendal|Lijn 109: Arnhem - Sportcentrum Papendal]]: nieuwe buslijn tussen het station van Arnhem en het sportcentrum Papendal. De bus rijdt maandag tot en met vrijdag overdag elke dertig minuten.
29.349
bewerkingen

Navigatiemenu