Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Al-iee91

9 bytes toegevoegd, 19 dec 2019 22:50
k
Robot: automatisch tekst vervangen (-Lijn 402 Eindhoven Station - Veldhoven Zonderwijk +Lijn 402 Eindhoven Centraal Station - Veldhoven Zonderwijk)
::Het klopt, op de 402 rijdt geen Phileas meer, maar dat is geen reden bestaande afbeeldingen te overschrijven. Iedereen mag altijd een nieuwe foto van de 402 uploaden, maar dan moet die persoon daar wel het recht toe hebben, zoals een zelfgenomen foto. Een foto van het internet kopiëren is zonder toestemming van de auteur niet toegestaan.
::Dat is dan ook meteen de reden waarom ik geen foto's toevoeg, ik maak zelf geen busfoto's (op een enkele uitzondering na), dus ik heb geen foto's die ik kan toevoegen. Als iemand een nieuwe foto van de 402 neemt, dan kan dat als nieuw bestand worden toegevoegd en kan de foto op [[Lijn 402 Eindhoven Centraal Station - Veldhoven Zonderwijk|de pagina van de lijn]] worden aangepast. Maar zolang er geen nieuwe foto's zijn, is er geen reden om die foto van de lijnpagina weg te halen.
::Verder heb ik gezien dat je Bestand:Hermes-9244.jpg hebt toegevoegd. Deze lijkt gekopieerd te zijn van [http://www.museumbussen.nl/openbarewielen/bus/bedrijven/streek/hermes/hermes.htm deze site]. Klopt dat? Zo ja, dan is dit een schending van het auteursrecht tenzij er toestemming gegeven is. Als die toestemming er is, dan is daar wel een verklaring van nodig. Als er geen toestemming is, dan moet de foto verwijderd worden.--[[Gebruiker:Fogeltje|Fogeltje]] 8 mrt 2011 12:31 (CET)
78.454
bewerkingen

Navigatiemenu