Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
k
Robot: automatisch tekst vervangen (-Concessie Hoeksche Waard - Goeree-Overflakkee 2009 +Dienstregeling concessie Hoeksche Waard - Goeree-Overflakkee 2009)
Op [[Dienstregeling concessie Hoeksche Waard - Goeree-Overflakkee 2008|1 januari 2008]] ging de concessie [[Concessie Hoeksche Waard - Goeree-Overflakkee (2008-2015)|Hoeksche Waard - Goeree-Overflakkee]] over naar [[Arriva]], die het in de zomer van 2007 gewonnen had op basis van uitbreiding van de dienstregeling en inzet van nachtbussen.<br>Het traject tussen Hellevoetsluis en Spijkenisse, wat toch al alleen in de spitsuren werd gereden, kwam vanaf die datum geheel te vervallen. Het alternatief op dit traject was voortaan [[Lijn 111 Spijkenisse Metro Centrum - Hellevoetsluis Amnesty Internationallaan|lijn 111]]. Op het overgebleven traject werd de frequentie van maandag t/m vrijdag overdag verhoogd naar 2x/uur. Ook werden enkele vroegere en latere ritten toegevoegd, die vanaf 22:30 's avonds als [[belbus]] gingen rijden.
Om een einde te maken aan het overstappen in het zicht van de finish ging een groot deel van de ritten van maandag t/m zaterdag overdag met ingang van [[Concessie Dienstregeling concessie Hoeksche Waard - Goeree-Overflakkee 2009|4 januari 2009]] in Hellevoetsluis verder rijden naar de [[Lijn 104 Renesse Transferium - Hellevoetsluis De Sprong|Sprong]] en ging daarbij ook stoppen bij de haltes ''Sportlaan'' en ''Politiebureau''. Ook werd de frequentie op zaterdag tussen Hellevoetsluis en Ouddorp verhoogd naar een halfuursdienst.
78.445
bewerkingen

Navigatiemenu