Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 66 Venlo Station - Roermond Station (2006-2016)

86 bytes toegevoegd, 13 jul 2019 18:57
geen bewerkingssamenvatting
Op verzoek van de gemeente Roermond kwam met ingang van [[Dienstregeling concessie Noord- en Midden-Limburg 2008|6 januari 2008]] in Roermond Noord, nabij Broekhin Noord, een nieuwe halte: ''Retailpark'', zodat reizigers vanuit Venlo ook naar het Retailpark konden reizen, zonder over hoeven te stappen op de Shopbus
In Op [[Dienstregeling concessie Noord- en Midden-Limburg 2009|14 december 2008]] werd de route in Reuver werd aangepast; dit hing tevens samen met de verplaatsing van de centrumhalte verplaatst naar het stationtreinstation. Hiermee werden Ter hoogte van het centrum van deze plaats ging de lijn via de Schoolstraat, Wilhelminalaan en de Stationstraat in de route opgenomenStationsstraat rijden. Op Daarnaast werd op de Kesselseweg kwam ter hoogte van de in Reuver een halte ''Parklaan een nieuwe bushalte'' geplaatst. In Beesel werd Ten slotte ging de mogelijkheid van een halte op de Nieuwstraat onderzocht en zo mogelijk gerealiseerd. De eerste rit op zondag van Venlo naar Roermond (7v.07:17 uur uit Venlo) werd voortaan als belbusrit gereden[[belbus]] rijden.
Met ingang van de dienstregeling 2010 ging lijn 66 het gehele traject alleen nog in de spitsuren rijden. In de daluren werden vanaf Reuver 3 deeltrajecten gereden: Reuver - Roermond, Reuver - Beesel en Reuver - Belfeld. De route tussen Venlo en Belfeld werd in de daluren opgenomen in de route van [[Lijn 7 Venlo Station - Belfeld Markt|lijn 7]]. Zie ook de [http://wiki.ovinnederland.nl/w/index.php?title=Lijn_66_Venlo_Station_-_Roermond_Station&oldid=56330 oude route].
ap_users
86.438
bewerkingen

Navigatiemenu