Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Limburg 2019

132 bytes toegevoegd, 22 jun 2019 10:39
Zuid-Limburg
* [[Lijn 44 Heerlen Station - Aachen Hauptbahnhof|Lijn 44 (Heerlen - Aachen)]]: De spoorbrug bij Locht wordt tot nader order buiten gebruik gesteld voor zwaar verkeer. Dientengevolge wordt de route in Locht aangepast; de bus rijdt voortaan via de Hamstraat en Beitel naar het Parkstad Stadion. Op de Beitel is een nieuwe halte ''Drievogelstraat'' geplaatst. In overleg met de [[ASEAG]] zijn de vertrek- en aankomsttijden in de vroege ochtend aangepast.
* [[Lijn 47 Kerkrade Parkstad Stadion - Gulpen Busstation|Lijn 47 (Kerkrade - Gulpen)]]: Op zondag wijzigen de vertrek- en aankomsttijden in Gulpen.
* [[Lijn 52 Meerssen Station - Heerlen Station|Lijn 52 (Meerssen - Heerlen)]]: Op zondag wijzigen de vertrek- en aankomsttijden in Heerlen vanwege de aansluitingen op de treinen. In de avonduren en op zondag vanuit Heerlen wordt niet langer naar de halte Centrum in Hulsberg gereden, maar naar de halte Eikske.
* [[Lijn 54 Geleen Busstation - Gulpen Busstation|Lijn 56 (Geleen - Gulpen)]]: Op zondag wijzigen de vertrek- en aankomsttijden in Gulpen.
* [[Lijn 56 Valkenburg Station - Brunssum Wilhelminastraat|Lijn 56 (Valkenburg - Brunssum)]]: De koppeling met lijn 4 in Valkenburg wordt alleen nog richting Brunssum geboden, richting Maastricht moeten doorgaande reizigers overstappen op een andere bus (of de trein). In de avonduren wordt de frequentie tussen Hoensbroek en Brunssum verlaagd naar 1x per uur en op zondag wordt de frequentie tussen Valkenburg en Hoensbroek verlaagd naar 1x per uur.
140.303
bewerkingen

Navigatiemenu