Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling 1994/1995

1 byte toegevoegd, 29 apr 2010 15:58
k
West-Nederland: spelling
* Tussen [[Haarlem]] en [[Hoorn]] wordt op zon- en feesdagen na vier uur ’s middags een half uur later gereden vanwege busaansluitingen in Hoorn.
* Van de treinen tussen [[Amsterdam CS|Amsterdam Centraal]], [[Haarlem]] en [[Uitgeest]] is de wachttijd te Haarlem verkort. Hierdoor is er geen aansluiting meer van/op de sneltrein naar [[Leiden Centraal|Leiden]], maar ontstaat in de spits te Uitgeest een aansluiting van/naar [[Zaandam]].
* De stoptreinen tussen Leiden en [[Rotterdam CS|Rotterdam Centraal]] zijn vervallen. In [[VooschotenVoorschoten]] stopt voortaan elk kwartier een trein. De sneltrein tussen Amsterdam CS en [[Breda]] stopt in de spits voortaan te [[Rijswijk]].
* Op de [[Hofpleinlijn]] rijdt op maandag tot en met vrijdag in de spits elke twintig minuten een trein; buiten de spits en voor zeven uur ’s avonds rijdt de trein tweemaal per uur. Later op de avond en in het weekend wordt een uurdienst gereden. Vanaf 29 augustus 1993 rijden er in de spits toegevoegde sneltreinen.
* Doordeweeks overdag, op vrijdagavond en op zondagen na vier uur ’s middags rijden er vier treinen per uur tussen [[Maassluis West]] en Rotterdam CS.
29.349
bewerkingen

Navigatiemenu