Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 4 Nijmegen, Brabantse Poort - Hatert

284 bytes toegevoegd, 25 apr 2010 19:09
stukje over dienstregeling 99/00 toegevoegd
In de dienstregeling '92/'93 reed lijn 4 op maandag t/m zaterdag overdag in een kwartierdienst. Op andere tijdstippen reed lijn 4 in een halfuursdienst. Op koopavonden reed de kwartierdienst langer door. In de dienstregeling van '97/'98 waren deze extra ritten vervallen. Lijn 4 kende toen tevens een vakantiedienstregeling. In de vakantieperioden rijd lijn 4 dan in plaats van een kwartierdienst een twintigminutendienst.
 
Eind jaren '90 gingen in de ochtendspits viermaal per uur extra bussen rijden tussen het centrale station en het CWZ. Op aan het begin van de avond bleef de kwartiersdienst op dit traject in die tijd langer doorgaan. Met ingang van mei 2000 zijn deze ritten weer komen te vervallen.
De route van Neerbosch-Oost naar Brabantse Poort is op een gegeven vervallen en overgenomen door de nieuwe [[Lijn 7 Nijmegen, Centraal Station - Brabantse Poort|lijn 7]] van Centraal Station naar Brabantse Poort. [[Lijn 4 Nijmegen, Hatert - Neerbosch-Oost|Lijn 4]] bleef rijden op het traject Hatert - Neerbosch-Oost.
29.323
bewerkingen

Navigatiemenu