Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Concessie IJsselmond (2005-2013)

375 bytes toegevoegd, 24 apr 2010 11:59
geen bewerkingssamenvatting
|vervoerder=[[Connexxion]]
|duur=6 jaar
|einde=2011<br /> nieuwe concessie: 14-12-2019
}}
De '''concessie IJsselmond''' omvat de stadsdienst Kampen en het streekvervoer in oostelijk Flevolandbehelst twee concessiegebieden, de Noordoostpolder en te weten ''IJsselmond Overijssel'' (het gebied tussen Kampen, Genemuiden en Steenwijk) en ''IJsselmond Flevoland'' (Noordoostpolder en oostelijk Flevoland. In Kampen wordt ook een stadsdienst gereden.
==Aanbesteding 2010==Deze concessie zal in 2010 opnieuw aanbesteed worden. In , waarna in juni 2010 zal de nieuwe vervoerder bekend zal worden. De nieuwe concessie is uitgebreid met [[Concessie Stadsvervoer Lelystad|stadsvervoer Lelystad]] en het [[Kamperlijntje]]. Laatste wordt pas eind 2012 aan deze concessie toegevoegd. De trein wordt dan een elektrische regiotramgemaakt die per september 2011 in dit gebied mag gaan rijden.
Een aantal chauffeurs uit De nieuwe concessie is uitgebreid met [[Concessie Stadsvervoer Lelystad|stadsvervoer Lelystad]] en het [[Kamperlijntje]]. Laatste wordt pas eind 2012 aan deze concessie rijden ook toegevoegd. De trein wordt dan een gedeelte elektrische regiotram. Ook de [[Hanzeliner]] en de toekomstige [[Hanzelijn]] blijven deel uitmaken van deze concessie. Daarnaast wordt het deel Lelystad-Emmeloord van de Qliners uit de lijnconcessie [[Concessie HOV Groningen-Heerenveen-Lelystad|HOV Groningen-Heerenveen-Lelystad]]toegevoegd. In de lopende concessie rijden nu al een aantal chauffeurs een gedeelte van deze Qliners.
== Lijnennet ==
ap_users
17.094
bewerkingen

Navigatiemenu