Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
k
stadsBuzz Drechtsteden
Na de Staart-West wordt lijn 4 in tweeën gesplitst: de helft van de ritten rijdt voortaan naar de Staart-Oost en gaat daar in twee richtingen van/naar de halte Baanhoekweg rijden. De andere helft van de ritten rijdt voortaan via Papendrecht Westpolder en Molenvliet naar Papendrecht Wilgendonk, waar ze de route van lijnen 14 en 15 overnemen. Het trajectdeel tussen Wilgendonk en de Oostpolder komt echter te vervallen, evenals de ritten door Papendrecht in de avond en op zondag. In de maanden april tot en met oktober rijden de ritten naar de Staart-Oost in het weekend voortaan tussen 9.00 uur en 19.00 uur verder naar de Hollandsche Biesbosch.
Op Van maandag tot en met vrijdag rijdt de eerste rit naar Amstelwijck voortaan 20 minuten eerder en op zaterdag rijd reed de eerste rit voortaan een half uur later, maar loopt ook begon direct de kwartiersdienst een half uur langer door. Doordeweeks wordt werd voortaan altijd elk kwartier gereden op het traject van Amstelwijck tot aan de Staart-Oost. Deze kwartiersdienst werd van maandag tot en met zaterdag voortaan tot 19.00 uur in plaats van 18.00 uur gereden. Zondags ging de eerste rit een half uur eerder rijden.
* [[Lijn 5 Dordrecht, Station Stadspolders - Sterrenburg|'''Lijn 5:''' Dordrecht: Stadspolders - Reeland - Centraal Station - Centrum - Krispijn - Zuidhoven - Sterrenburg]]
17.653
bewerkingen

Navigatiemenu