Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Twente 2019

1 byte toegevoegd, 17 nov 2018 13:32
Streekdienst
Deze lijn wordt doordeweeks overdag verlengd naar [[Lijn 53 Hengelo Centraal Station - Eibergen Viersprong|Eibergen]] door het wegvallen van de lijnen 73 en 74 tussen Eibergen en Haaksbergen. Bovendien komt de routevariant via de wijk Zienesch die voornamelijk in de weekenden en avonduren werd gereden te vervallen.
* [[Lijn 60 Enschede Van Heekplein - Oldenzaal De Thij]]
De ritten van lijn 65 worden geïntegreerd in deze lijn. Hierdoor komt het kleine rondje door de De Thij te vervallen. Wel komt er in de ochtendspits een extra rit binnen Oldenzaal te rijden. Bovendien wordt lijn 60 binnen Enschede ingekort tot het [[Lijn 60 Enschede Centraal Station - Oldenzaal De Thij|Centraal Station]]. De verbinding naar het centrum van Enschede blijft gehandhaafd door de koppeling met lijn 62 buiten de vakanties.
* [[Lijn 61 Enschede Centraal Station - Overdinkel Schoolstraat]]
In de ochtendspits wordt er één extra rit van Overdinkel naar Enschede aan de dienstregeling toegevoegd.
* [[Lijn 97 Holten Scholengemeenschap - Haaksbergen Busstation]]
De dienstregeling wordt doordeweeks overdag uitgedund. Voortaan wordt er alleen nog tijdens de brede spitsuren buiten de vakanties een halfuursdienst aangeboden. Hiermee vervallen buiten de vakanties de verdichtingsritten tussen Holten en Goor in de avonduren tot 21:00 uur en tijdens de daluren. In de vakanties komen de verdichtingsritten in de middagspits tussen Goor en Haaksbergen alsmede de verdichtingsritten in de ochtendspits die over de gehele route reden te vervallen.
 
=== Buurtbus ===
=== Schoolbus ===
139.616
bewerkingen

Navigatiemenu