Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
k
stadsBuzz Drechtsteden
Deze lijn wordt vanaf Ziekenhuis Amstelwijck doorgetrokken naar een nieuw eindpunt aan de Laan van Europa. In de spitsuren wordt hiervandaan voortaan doorgereden naar Dordtse Kil III via de voormalige route van lijn 8. Ook de ritten van lijn 8 tussen Staart en Station werden opgenomen in de nieuwe lijn 4.
Na de Staart-West wordt lijn 4 in tweeën gesplitst: de helft van de ritten rijdt voortaan naar de Staart-Oost en gaat daar in twee richtingen van/naar de halte Baanhoekweg rijden. De andere helft van de ritten rijdt voortaan via Papendrecht Westpolder en Molenvliet naar Papendrecht Wilgendonk, waar ze de route van lijnen 14 en 15 overnemen. Het trajectdeel tussen Wilgendonk en de Oostpolder komt echter te vervallen, evenals de ritten door Papendrecht in de avond en op zondag. In de maanden april tot en met oktober rijden de ritten naar de Staart-Oost in het weekend voortaan tussen 9.00 uur en 19.00 uur verder naar de Hollandsche Biesbosch.
Op zaterdag rijd de eerste rit voortaan een half uur later, maar loopt ook de kwartiersdienst een half uur langer door. Doordeweeks wordt voortaan altijd elk kwartier gereden op het traject van Amstelwijck tot aan de Staart-Oost.
17.664
bewerkingen

Navigatiemenu