Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Help:Tariefpagina

2 bytes toegevoegd, 13 okt 2018 16:45
De tarieven verwerken
*Bij de '''parameter tariefjaar''' wordt het huidige tariefjaar waarin het abonnement of kaartje geldig is ingevuld. Indien het tariefjaar niet overeenkomt met het huidige jaar wordt er automatisch een verouderingssjabloon op de pagina geplaatst. Dit om de actualiteit van de pagina's te waarborgen. Verouderde tariefpagina's komen terecht in de [[Categorie:Verouderde tariefinformatie]].
*De '''parameter extra''' wordt gebruikt om aan te geven op welke lijnen van andere concessies het abonnement of kaartje ook geldig is. Wanneer deze parameter is ingevuld verschijnt er een extra categorie die overeenkomt met de tekst die bij de parameter extra is ingevuld. Ook bij het sjabloon Tariefinfo dient de parameter extra op dezelfde wijze ingevuld te worden, zie hieronder.
*De '''parameter voorverkoop''' is een parameter die <u>uitsluitend</u> wordt gebruikt voor het sjabloon Kbox. Indien achter de parameter het woord ja is ingevuld wordt de pagina in de verborgen [[:Categorie:Voorverkoop]] geplaatst in plaats van in de verborgen [[:Categorie:Wagenverkoop]]. Dit is nodig voor het apart laten generen van de lijsten wagenverkoop en voorverkoop als er binnen de concessie enkele kaartsoorten aanwezig zijn die niet op de bus, tram of metro worden verkocht.
Hieronder is een fictief voorbeeld weergegeven van een ingevulde Kaart InfoBox.
139.616
bewerkingen

Navigatiemenu