Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

LijnBelBus

113 bytes toegevoegd, 5 apr 2010 15:23
geen bewerkingssamenvatting
De '''LijnBelBus''' is een nieuwe service van het [[QbuzzOV Bureau Groningen-Drenthe]] voor het openbaar vervoer in de concessie [[concessie GD|Groningen-en Drenthe]].
Deze ''LijnBelBus'' rijdt op rustige tijdenDe dienst wordt voornamelijk in de avonduren en in het weekend aangeboden, waar normaal op drukke tijdstippen overdag een vaste lijnbus rijdt. De '''LijnBelBus''' rijdt alleen op aanvraag, volgens de routes en tijdstippen van de dienstregeling. In de '''LijnBelBus''' zijn de reguliere vervoerbewijzen geldig. <br>Voor reservering belt u minimaal een uur voor vertrek met de vervoerder van uw regio.
De LijnBelBus en Regiotaxi worden in de diverse wordt '''niet''' uitgevoerd door [[Qbuzz]] ([[concessie GD]]), maar door verschillende taxibedrijven verdeeld over 6 regio's door verschillende vervoerders verzorgd. Zie ook ([[Concessie concessie Kleinschalig OV Groningen-Drenthe]]). Voor reservering dient dan ook minimaal een uur voor vertrek contact opgenomen te worden met het taxibedrijf van de betreffende regio.
De LijnBelBus is '''niet''' hetzelfde als de [[Lijntaxi]]. De lijntaxi's rijden namelijk altijd, er hoeft niet gereserveerd te worden.
ap_users
17.094
bewerkingen

Navigatiemenu