Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 25 Voerde Rathausplatz - Dinslaken Liebigstraße

120 bytes toegevoegd, 1 sep 2018 10:23
geen bewerkingssamenvatting
=== Dienstregeling ===
*In de spitsuren wordt 1x/uur gereden tussen Voerde Rathausplatz en Dinslaken Liebigstraße.
*In de daluren wordt 1x/uur gereden tussen Voerde Rathausplatz en Dinslaken Sperberstraße. Enkele ritten buiten de schoolvakanties rijden ook tussen Voerde Klosterkamp en Rathausplatz. Bovendien rijden er in de ochtend twee ritten vanaf het Rathausplatz door naar de Bülowstraße. Deze ritten rijden niet via Stockum en Schulzentrum Nord. In de vakanties rijdt ook één rit in de middag van en naar de Bülowstraße via dit versnelde traject.
*Ten behoeve van de scholieren rijden er doordeweeks enkele extra ritten buiten de vakanties via de verschillende scholen of van en naar Friedrichsfeld.
*Op zaterdag wordt 1x/uur gereden tussen Voerde Rathausplatz en Dinslaken Sperberstraße.
Op [[Dienstregeling concessie VRR 2016#Dienstregeling 2016 NIAG|24 augustus 2016]] werd de dienstregeling van lijn 25 gewijzigd. De dienstregeling tussen Friedrichsfeld en Voerde werd uitgedund tot een aantal scholierenritten. Tussen Voerde en Dinslaken bleef de dienstregeling nagenoeg ongewijzigd. Wel werd de halte Möllen Schule hernoemd naar Möllen Mitte.
Op [[Dienstregeling concessie VRR 2018#Dienstregeling 2018 NIAG|29 augustus 2018]] kwamen de belbusritten die in de daluren tussen Auf dem Kamp en Voerde Rathausplatz reden te vervallen. In plaats hiervan werden twee reguliere ritten in de vroege daluren vanaf Voerde verlengd naar de Bülowstraße. In de vakanties werd in de middag ook één rit naar de Bülowstraße verlengd. Deze ritten gingen een versnelde route rijden ten opzichte van de ritten tijdens de spitsuren.
140.303
bewerkingen

Navigatiemenu