Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Frankberg19

514 bytes toegevoegd, 28 jun 2018 20:50
Lijn 34 Noord
::::Ik zie het liefste toch Buikslotermeerplein in de titel, of je zou ook de huidige lijnen moeten hernoemen om alles gelijk te hebben. Het Olof palmeplein is een van de vele haltes rondom het grote winkelcentrum dat Buikslotermeerplein heet. Bij de huidige halte met deze naam op de Waddenweg eindigen per 22/7 geen bussen meer dus dat schept geen verwarring meer ten opzichte van nu, waarbij zowel bij het Buikslotermeerplein als bij het Olof palmeplein bussen eindigen. ~~|~
:::Als je de naam van lijn 34 op deze manier gaat hanteren, pas je dan ook even de voorgangers en andere buslijnen aan qua naam? [[Gebruiker:Regenmaker|Regenmaker (wikibeheer)]] ([[Overleg gebruiker:Regenmaker|overleg]]) 17 jun 2018 17:23 (CEST)
 
== Buikslotermeerplein ==
Hoi, ik zag dat je lijn 301 had aangemaakt maar houd je rekening met de haltenamen die wijzigen? Het huidige stripbusstation Buikslotermeerplein krijgt de naam Waddenwegviaduct en zal vermoedelijk krimpen tot een reguliere halte. Hierbij kun je t.z.t. de haltepagina hernoemen naar de nieuwe naam en op de pagina een stuk schrijven over het dan eerdere busstation Buikslotermeerplein. [[Gebruiker:Milco|Milco (wikibeheer)]] ([[Overleg gebruiker:Milco|overleg]]) 28 jun 2018 20:50 (CEST)
60.168
bewerkingen

Navigatiemenu