Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling entiteit Antwerpen 2018

971 bytes toegevoegd, 21 jun 2018 19:09
Wijzigingen per 27 juni 2018: Nog extra wijzigingen
*[[Lijn 1 Mol, Rauw Kerk - Sportcentrum]]
In Rauw wordt de route gewijzigd. Komende vanaf het Zilvermeer rijden de ritten een extra rondje via de Distelstraat, Heistraat en Paviljoenstraat. In de Paviljoenstraat wordt een extra, gelijknamige, halte geplaatst. Richting Mol gaan de ritten niet meer via de Heistraat rijden, maar rechtstreeks via de Kiezelweg en gaan een nieuwe halte ''Sun Parks'' bedienen. Alleen de eerste rit richting Mol rijdt nog via de oude route.
 
*[[Lijn 30 Antwerpen, Waterpoort - Sint-Jansplein]]
De route wordt beperkt tot een hoefijzerroute. De bus begint voortaan bij de Waterpoort en rijdt de route tegen de klok in tot het Sint-Jansplein. Het traject tussen het Sint-Jansplein en de Waterpoort via de Rijnkaai komt te vervallen. Ook nieuw is dat de route voortaan in beide richtingen als lijn 30 wordt gereden.
 
*[[Lijn 34 Ringlijn Antwerpen Waterpoort - Borgerhout Turnhoutsebaan]]
Deze buslijn wordt opgeheven. De route van lijn 30 wordt voortaan in beide richtingen als dat lijnnummer gereden; alleen de lus via het noordwestelijke deel van het Centrum (Sint-Jansvliet) wordt niet meer bediend.
 
*[[Lijn 40 Antwerpen, Station Berchem - Nationale Bank]]
Onder dit lijnnummer gaat een pendelbus rijden tussen Berchem Station en de Nationale Bank, zodat de haltes van tram 4 in de Lange Leemstraat weer worden bediend. De hele week rijden 3 bussen per uur tussen circa 06:00 en 22:00 (op zondag vanaf 08:00).
*[[Lijn 191 Antwerpen Centrum - Rumst Busstation]]
ap_users
86.353
bewerkingen

Navigatiemenu