Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 107 Ede Station Ede-Wageningen - Putten Station

2 bytes verwijderd, 10 jun 2018 11:14
k
geen bewerkingssamenvatting
=== Dienstregeling ===
*In de ochtendspits buiten de vakanties worden drie toegevoegde ritten gereden, waardoor een frequentie van 2x/uur ontstaat. Ook rijdt er één toegevoegde rit in de middagspits.
*Na 20:00 uur rijdt deze lijn enkel op de trajecten: Ede - Harskamp en Wittenberg - Putten. Deze ritten worden uitgevoerd als [[Kolibrie]]. De bus dient dan minstens een uur van te voren tevoren gereserveerd te worden via de [https://mijn.syntus.nl/kolibrie.aspx website van Syntus].
*Op deze lijn kunnen passagiers gebruikmaken van [[Flexstops]].
Op [[Dienstregeling concessie Veluwe 2011|12 december 2010]] ging de exploitatie van de buslijn over van [[Veolia Transport]] naar [[Syntus]], onder de noemer [[Syntus Gelderland]].
Op [[Dienstregeling concessie Veluwe 2015|14 december 2014]] zijn er extra ritten 's avonds toegevoegd die alleen tussen Werkerom en Putten rijden. De ritten worden uitgevoerd als kolibrie en dienen een uur van te voren tevoren gereserveerd te worden.
Op [[Dienstregeling concessie Veluwe 2016|13 december 2015]] werd er een extra rit toegevoegd in de ochtendspits. Daarnaast werd de kolibrie-dienst aangepast; deze ging in vervolg op twee verschillende trajecten rijden namelijk: Ede - Harskamp en Wittenberg - Putten. Hierdoor verviel de kolibrie-dienst tussen Harskamp en Wittenberg.
ap_users
17.232
bewerkingen

Navigatiemenu