Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Zuid-Holland Noord 2018

200 bytes toegevoegd, 20 nov 2017 17:23
Streeknet: Lijn 186/187 extra wijzigingen toegevoegd.
* [[Lijn 186 Gouda Station - Boskoop Station]]
De voormalige lijnen 186/187 (Oegstgeest-Gouda) worden door de komst van de R-nettrein geknipt in Boskoop en rijden voortaan van en naar Boskoop Station. Lijn 186 rijdt eenmaal per uur tussen Gouda en Boskoop via de avondroute van de voormalige lijn 187, voortaan ook via [[Waddinxveen|station Waddinxveen]]. In de avonduren en op zondag wordt deze route gereden als belbus 586.
* [[Lijn 187 Boskoop Station - Oegstgeest Haaswijk]]
De voormalige lijnen 186/187 (Oegstgeest-Gouda) worden door de komst van de R-nettrein geknipt in Boskoop en rijden voortaan van en naar Boskoop Station. Lijn 187 rijdt tweemaal per uur tussen Oegstgeest en Boskoop ('s avonds en in het weekend eenmaal per uur Oegstgeest-Boskoop en eenmaal per uur Oegstgeest-Leiden Roomburg). Om de vervallen spitslijn 269 te compenseren, wordt voortaan via de halte Zoeterwoude-Rd, Heineken gereden. De halte Galgweg in Hazerswoude-Rijndijk wordt toegevoegd aan de route, en de halte Lange Vaart in dezelfde plaats wordt opgeheven voor deze lijn. Op zondag worden de ritten tot Roomburg geknipt op Leiden Centraal (Oegstgeest-Centraal | Centraal-Roomburg).
* [[Lijn 190 Gouda Station - Rotterdam Station Alexander]]
* [[Lijn 295 Rotterdam Metro Capelsebrug - Utrecht CS Jaarbeurszijde]]
De eerste ritten en de rit om 19:00 uit Utrecht rijden door naar Rotterdam in plaats van tot Schoonhoven. Richting Utrecht begint 's ochtends een rit in Krimpen a/d IJssel in plaats van Schoonhoven en beginnen 's middags twee ritten in Rotterdam in plaats van Schoonhoven.
 
=== Qliner ===
ap_users
1.265
bewerkingen

Navigatiemenu