Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Achterhoek-Rivierenland 2018

127 bytes toegevoegd, 19 nov 2017 18:23
Bus
* [[Lijn 83 Zutphen Station - Warnsveld Overkamp|Lijn 83 (Zutphen - Warnsveld)]]: In Warnsveld is de route ingekort tot de Overkamp, het GGnet wordt niet meer bediend. Deze lijn rijdt voortaan de hele week tot circa 21:00 een halfuursdienst tussen Zutphen en Warnsveld.
* [[Lijn 84 Zutphen, Station - Zuidwijken|Lijn 84 (Stadsdienst Zutphen)]]: Deze nieuwe lijn vult de dienstregeling van lijn 80 aan tot een halfuursdienst op doordeweekse dagen tot de Zuidwijken. In de avonduren tot 21:00 en op zaterdag en zondag rijdt alleen deze buslijn naar de Zuidwijken met een frequentie van 2x per uur.
* [[Lijn 146 Culemborg Station - Vianen Busstation Lekbrug|Lijn 146 (Culemborg - Vianen)]]: De vertrek- en aankomsttijden wijzigen lichtjes, zodat de overstap in Culemborg behouden blijft. Van maandag t/m vrijdag hoeft in Culemborg niet meer worden overgestapt voor lijn 46. In Hagestein wordt de halte ''Gaasperwaard'' niet meer bediend, maar daarvoor in de plaats komt een nieuwe halte ''Hoefslag''.
* [[Lijn 165 's-Hertogenbosch Centraal Station - Druten Busstation|Lijn 165 ('s-Hertogenbosch - Druten)]]: Op zondagmiddag en -avond wijzigen de vertrek- en aankomsttijden. In combinatie met lijn 42 wordt dan een halfuursdienst gereden tussen Druten en Beneden-Leeuwen.
* [[Lijn 166 's-Hertogenbosch Centraal Station - Well Maaijenstraat|Lijn 166 ('s-Hertogenbosch - Well)]]: Op zondagmiddag en -avond wijzigen de vertrek- en aankomsttijden.
ap_users
86.339
bewerkingen

Navigatiemenu