Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Zuidoost-Fryslân en Wadden 2018

508 bytes toegevoegd, 17 nov 2017 18:16
geen bewerkingssamenvatting
== Wijzigingen per 10 december 2017 ==
* Op diverse streeklijnen wijzigen de vertrektijden met enkele minuten
 
=== Streeklijnen ===
* [[Lijn 11 Drachten Transferium Oost - Akkrum Station]]
Gewijzigde De vertrektijden wijzigen ongeveer tien minuten om in Akkrum aansluiting te bieden op de stoptrein naar Leeuwarden en Meppel.
* [[Lijn 12 Buitenpost Station - Noordwolde Vlechtmuseum]]
Gewijzigde Licht gewijzigde vertrektijden tussen Noordwolde en Drachten vanwege de aansluiting op lijn 17 in Noordwolde.
* [[Lijn 17 Heerenveen Station - Oosterwolde Busstation]]
Gewijzigde vertrektijden om in Noordwolde beter te kunnen aansluiten op lijn 19 naar Steenwijk. In Wolvega wijzigt de overstaptijd op de trein vanwege de aansluiting tussen lijn 76 naar en van Marknesse en lijn 17.
* [[Lijn 20 Heerenveen Station - Leeuwarden Station]]
* [[Lijn 21 Heerenveen Station - Leeuwarden Station]]
Tijdelijk aangepaste De tijdelijke route in Hurdegaryp vanwege werkzaamheden aan de Rijksstraatweg, wordt de vaste route. Hierdoor neemt de reistijd toe met drie minuten en zijn de vertrektijden aangepast.De naam van de halte Hotel, wordt Halte Centrum.* [[Lijn 116 Wolvega Station - Oosterwolde Busstation]]De vertrektijden wijzigen in beide richtingen met ongeveer een kwartier om in Wolvega goed te kunnen aansluiten op de stoptrein naar Leeuwarden. De aansluiting op lijn 17 richting Heerenveen wijzigingen omdat lijn 17 in de Blesse moet aansluiten op lijn 76 naar Marknesse en Emmeloord.
=== Buurtbus ===
ap_users
3.903
bewerkingen

Navigatiemenu