Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Dingez

269 bytes toegevoegd, 9 okt 2017 20:04
geen bewerkingssamenvatting
:Hmm, ok. Ik ben nu enigszins verward over wat de regels precies zijn. De drie-wekenregel leek mij logisch voor informatie die de huidige lijnpagina’s aantast (frequentiewijzinging, kleine routewijzigingen e.d.), maar aangezien er een parameter voor toekomstige lijnen is en dat de inschrijvingspagina van dienstregeling 2018 zegt dat je “direct kunt beginnen” leek het mij dat andere informatie al toegevoegd kon worden. Wat zijn de regels precies?
:Dat van lijn 145 had ik even over het hoofd gezien, maar ik weet niet hoe het aanpassen van titel werkt (en aangezien dat ook url en verwijzingen beïnvloed ga ik daar liever niet mee knoeien). [[Gebruiker:Dingez|Dingez]] ([[Overleg gebruiker:Dingez|overleg]]) 9 okt 2017 19:10 (CEST)
::De pagina's mogen pas aangemaakt worden als de exacte dienstregeling bekend is. Op de connection site wordt de dienstregeling nog niet vermeld. Groeten [[Gebruiker:Regenmaker|Regenmaker (wikibeheer)]] ([[Overleg gebruiker:Regenmaker|overleg]]) 9 okt 2017 20:04 (CEST)
== Albert Cuypstraat ==
Hoi, bij tramlijn 24 in Amsterdam heb je aangegeven dat de Albert Cuypstraat tot en met augustus 2017 niet wordt bediend. Nu is het bijna september en zie ik de halte bovendien niet terug in de dienstregelingen. Zou jij in de gaten willen houden hoe dit zich ontwikkelt en bovendien, indien de halte langer gestremd is, het verstorings-sjabloon willen plaatsen? Alvast bedankt! [[Gebruiker:Milco|Milco (wikibeheer)]] ([[Overleg gebruiker:Milco|overleg]]) 31 aug 2017 19:17 (CEST)
141.151
bewerkingen

Navigatiemenu