Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Hoofdpagina

31 bytes toegevoegd, 25 jan 2010 22:00
Draag je steentje bij
Op deze wiki is veel naslaginformatie te vinden. Actuele berichtgeving over diverse onderwerpen is te vinden op de [http://portal.ovinnederland.nl portal]. Waar relevant kan er bij de artikelen op de wiki een link worden opgenomen naar de berichtgeving. Discussie over onderwerpen of nieuwsberichten vindt plaats op het [http://www.ovinnederland.nl forum]. Eveneens wordt getracht om de wiki-pagina's te voorzien van links naar relevante discussietopics.
==Draag je steentje bijHelp mee met de wiki ==
Deze wiki is geen onveranderlijk naslagwerk. Je kunt zelf ook een bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van de inhoud! Op dit moment zijn er [[Speciaal:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}}]] artikelen in deze wiki te vinden. Mis je iets, of klopt iets niet meer? Aarzel dan vooral niet om een nieuw artikel te beginnen of informatie aan een artikel toe te voegen.
Vergeet Weet je niet een geschikte [[Speciaal:Categorieën|categorie]] voor waar je artikel uit te kiezen, zo blijft het overzichtelijk en zijn verwante artikelen makkelijk terug te vinden. En kijk vooral moet beginnen? Kijk eens in de lijst met [[Speciaal:GevraagdePaginas|pagina's waarnaar verwezen wordt]], maar die nog niet bestaan: wellicht staat er iets bij waar je veel van af weet. Vergeet niet een geschikte [[Speciaal:Categorieën|categorie]] voor je artikel uit te kiezen, zo blijft het overzichtelijk en zijn verwante artikelen makkelijk terug te vinden.
Je kunt inloggen met je account van het OVNL-forum. Heb je nog geen account, [http://www.ovinnederland.nl/ucp.php?mode=register maak dan een account aan]. Met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord kun je inloggen op alle OVNL-onderdelen.
2.034
bewerkingen

Navigatiemenu