Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Zuidoost-Brabant 2017

Geen verandering in de grootte, 17 dec 2016 13:38
(HOV) Streekbus
* '''Lijn 24''' wijzigt niet wat betreft de route. Op werkdagen en zaterdag gaat de gaat de frequentie terug van 30-minuten naar 60-minuten. Op zaterdag- en en zondagavond wordt niet meer gereden.
* '''Lijn 25''' wordt verlengd naar Uden via Boekel als gevolg van het vervallen van [[Lijn 121 Uden Busstation - Eindhoven Station|lijn 121]]. Tussen Gemert en Uden wordt gezamenlijk gereden met [[Lijn 26 Uden Busstation - Helmond Station|lijn 26]]. Op alle dagen, overdag wordt gereden in een 60-minutenfrequentie. In de werkdagen in de avond, wordt alleen de verbinding Gemert-Uden gereden.
* '''Lijn 26''' is het nieuwe lijnnummer voor [[Lijn 125 Gemert Pastoor Poellplein - Helmond Station|lijn 125]] en wordt doorgetrokken naar Uden via Boekel. In Gemert wordt de route gestrekt en wordt niet meer via het Ridderplein gereden maar via de Komweg. Tussen Gemert en Uden wordt gezamenlijk gereden met [[Lijn 25 Uden Busstation - Helmond Station|lijn 25]]. De lijn rijdt alleen op werkdagen, overdag. In de spitsuren wordt de frequentie tussen Helmond en Gemert opgevoerd naar een 2030-minutenfrequentie.
* '''Lijn 28''' is het nieuwe lijnnummer voor [[Lijn 26 Meijel Busstation - Deurne Hogeweg|lijn 26]] en wijzigt niet wat betreft de route. Door de gewijzigde aankomst en vertrektijden van de trein op station Deurne komt de ingelegde spitsrit los te liggen van de normale dienstregeling. Daarnaast wordt op alle dagen een extra rit in de avond ingelegd.
* '''Lijn 317''' is het nieuwe lijnnummer voor [[Lijn 171 Eindhoven Station - Dommelen Damianusdreef|lijn 171]]. De route wijzigt niet. In de frequentie spitsen werd op sommige tijden verhoogd, mede door het wegvallen van[[Lijn 170 Eindhoven Station - Dommelen Damianusdreef|lijn 170]]. De frequentie ging met name op zaterdagavond van een 60-minutenfrequentie naar een 30-minutenfrequentie.
16.108
bewerkingen

Navigatiemenu