Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Zugführer

545 bytes toegevoegd, 13 dec 2016 22:53
Openstreetmap Lijn 23 Helmond - Boxmeer: nieuwe subkop
Blijkt uit die NDOV data ook op welk perron aan de centrumzijde die lijn gaat halteren? Dan kan ik 'm gelijk juist op de plattegrond zetten.--[[Gebruiker:Daniel|Daniel]] ([[Overleg gebruiker:Daniel|overleg]]) 16 dec 2015 20:37 (CET)
:Ha Daniel, helaas blijft dat nog een mysterie. Hij gaat netjes in beide richtingen door de Leidseveertunnel om dan random ergens op CS Centrumzijde de eindigen. Als halte wordt expliciet CS Centrumzijde genoemd, dus ik geloof wel dat dat klopt. Op de websites van Arriva of die van U-OV is niets over de vertrekhalte en heb net nog even in real life op CS Centrumzijde rondgekeken, maar ook daar was niets te vinden wat naar lijn 872 verwees. Even afwachten tot het weekend, ik mag hopen dat het dan toch wel ergens aangegeven zal staan :-) [[Gebruiker:Zugführer|Zugführer]] ([[Overleg gebruiker:Zugführer|overleg]])
 
== Openstreetmap Lijn 23 Helmond - Boxmeer ==
 
De openstreetmap van [[Lijn 23 Helmond Station - Boxmeer Station]] ziet er zeer netjes uit. Echter vallen me enkele dingen op: er is een halte aangegeven op de provinciale weg tussen Boxmeer en Sint Anthonis, maar deze bestaat niet meer. Ook missen de haltes Vloetweg/Loonseweg in Oploo en Sint Jozefsheil in Bakel. Ik heb gekeken of ik het zelf kon aanpassen, maar ik kreeg dit niet voor elkaar. [[Gebruiker:Waluigi96|Waluigi96]] ([[Overleg gebruiker:Waluigi96|overleg]]) 13 dec 2016 21:53 (CET)
ap_users
134
bewerkingen

Navigatiemenu