Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling 2017

12 bytes verwijderd, 21 aug 2016 18:15
k
Zuid-Nederland
* De overstap in Roosendaal tussen de treinen van/naar [[Vlissingen]] op de treinen van/naar Zwolle wordt verkort tot vier à vijf minuten.
* De Intercity tussen Vlissingen en Amsterdam Centraal zal ongeveer vijf minuten stilstaan te Roosendaal. De reistijd tussen Zeeland en Rotterdam Centraal wordt vier à vijf minuten langer.
* De Intercity's tussen Venlo en Eindhoven rijden voortaan door naar 's-Hertogenbosch, Utrecht Centraal en Schiphol Airport. Om dit te realiseren wordt deze trein te Eindhoven gesplitst en gecombineerd met de treinen tussen [[Heerlen]] en Schiphol Airport. Op de momenten dat de Intercity tussen Heerlen en Schiphol niet rijdt wordt er alleen een Intercitydienst tussen Venlo en Eindhoven geboden. Deze trein sluit nog wel aan op de Intercity naar Den Haag Centraal.
* Tussen Utrecht Centraal en Eindhoven rijdt 's avonds een uur langer elk kwartier een Intercity.
* Doordat te Eindhoven de aansluiting van de treinen uit Den Haag Centraal op de treinen naar Venlo behouden blijven wordt de aansluiting van de trein uit Den Haag Centraal op de trein naar [[Maastricht]] bijna twintig minuten langer.
* In 's-Hertogenbosch worden de Sprinters tussen Nijmegen en [[Deurne]] en tussen Utrecht Centraal en Breda geknipt.
* [[Arriva]] neemt de treindiensten op het traject tussen Nijmegen en [[Roermond]] en het traject tussen [[Maastricht Randwyck]] en [[Kerkrade Centrum]] over van [[Veolia Transport]]. Bovendien neemt Arriva de stoptreindiensten tussen Roermond en Maastricht Randwyck en tussen Sittard en Heerlen over van de NS.
* Arriva gaat doordeweeks ook in het dal elk kwartier rijden tussen Nijmegen en [[Venray]].
=== West-Nederland ===
ap_users
3.184
bewerkingen

Navigatiemenu