Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling 2017

181 bytes toegevoegd, 25 mrt 2016 21:23
geen bewerkingssamenvatting
=== Internationaal ===
* Op het moment dat de Intercity tussen Amsterdam Centraal en Brussel via Breda gaat rijden, zal er een tweede stoptrein per uur tussen Roosendaal en Antwerpen komen.
* Vanaf de zomer van 2017 gaat [[Abellio]] een nieuwe uurdienst rijden tussen Arnhem Centraal en [[Düsseldorf Hbf]]. In Nederland stopt deze trein ook nog te [[Zevenaar]].
== Knelpunten ==
* Er zijn een aantal punten waarop de dienstregeling van NS knelt met de dienstregeling van andere vervoerders. Hierdoor kan de dienstregeling nog aangepast worden. Dit betreft de trajecten Amsterdam - Utrecht, Tilburg - Tilburg Universiteit, Rotterdam - Roosendaal, Deventer - Enschede en Leiden - Haarlem. Verder leveren de inpassing van de EuroStar en de spooropstelling te 's-Hertogenbosch mogelijk nog problemen op.
* Doordat de rechtstreekse stoptrein tussen Tiel en Arnhem behouden blijft en doordat er extra treinen tussen Arnhem en Nijmegen gaan rijden, wordt de dienstregeling tussen Arnhem en Nijmegen kwetsbaar. Bovendien kunnen de Intercity's tussen Nijmegen, Utrecht Centraal en verder niet altijd op de gewenste lengte rijden.
{{bron|bronvermelding=<references/>}}
[[Categorie:Dienstregeling naar jaar]]
29.323
bewerkingen

Navigatiemenu