Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Help:Infobox

608 bytes toegevoegd, 25 feb 2016 19:33
geen bewerkingssamenvatting
* Bij lijnen die een stadsdienst rijden en vervolgens doorrijden naar een andere plaats de stad + halte- of wijknaam hanteren. Voorbeeld: [[Lijn 1 Nijmegen Plein 1944 - Molenhoek Beukenlaan]].
* Bij lijnen die alleen in één richting rijden, gebruik bij voorkeur de volgende pijltjes: → ←
 
==== Dienstregelingsjaar ====
<pre>
|dienstregeling=
</pre>
 
Deze verborgen parameter hoeft alleen ingevuld te worden bij huidige buitenlandse lijnen. Hiermee wordt zichtbaar of een lijn mogelijk verouderd is. Indien er achter de parameter een ander jaartal staat dan het huidige of volgende jaar, dan wordt de buslijn als verouderd gemarkeerd in de lijntabellen en op de lijnpagina zelf. Heb je de lijnpagina gecontroleerd op actualiteit? Verander het jaar achter de parameter naar het huidige jaar.
==== Vervoerder(s) ====
|frequentie_zaterdag=
|frequentie_zondag=
</pre>
 
Voor lijnen die (alleen) in de nieuwjaarsnacht rijden is de volgende parameter beschikbaar:
<pre>
|frequentie_nieuwjaarsnacht=
</pre>
Parameters:
* '''toekomst''' Deze parameter wordt gebruikt om aan te geven of het om een toekomstige concessie gaat, dit kan simpelweg door het woord <tt>ja</tt> achter de parameter in te vullen. De concessie wordt dan in de [[:Categorie:Toekomstige concessie]] geplaatst. Wanneer de parameter niet wordt gebruikt komt de concessie automatisch in de [[:Categorie:Concessie]]. Vergeet echter niet op om de parameter toekomst weg te halen wanneer de concessie daadwerkelijk ingaat.
* '''overheid''' De OV-autoriteit, het wettelijke orgaan dat over deze concessie gaat. ''Geen wikicode gebruiken''
* '''vervoerder''' De vervoerder(s) die de volledige concessie uitvoeren in op dracht van een autoriteit, bijvoorbeeld <tt><nowiki>[[Connexxion]]</nowiki></tt>
ap_users
17.094
bewerkingen

Navigatiemenu