Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
k
geen bewerkingssamenvatting
Vanwege de geringere bezetting van de [[nachtbus]]sen werd de frequentie met ingang van [[Dienstregeling concessie Waterland 2014|15 december 2013]] elke nacht van de week verlaagd naar 1x/uur, met uitzondering van de zaterdagnacht richting Purmerend. Dan blijft de [[nachtbus]] wel elk half uur rijden.
Op Door de te scherpe inschrijving van [[Wijzigingen EBS]] tijdens de aanbesteding van de concessie [[Concessie Waterland (2012-2019)|Waterland]] leed zij flink verlies op de bestaande lijnvoering. Daarom kwam per [[Dienstregeling concessie Waterland 2014|17 augustus 2014]] vond een grote bezuiniging plaats in deze concessie. Voor deze lijn vonden echter geen geheel nieuwe dienstregeling uit, waarin enerzijds bezuinigingen plaatswerden doorgevoerd op zwakkere lijnen, er werd juist uitgebreidmaar anderzijds op drukkere lijnen uitbreidingen plaatsvonden. Sindsdien rijdt deze Deze lijn ging voortaan ook in de nacht van donderdag op donderdagnachtvrijdag rijden, met een frequentie van 1x per 1,5 uur.
Sinds [[Dienstregeling concessie Waterland 2015|14 december 2014]] rijdt deze lijn op Amsterdam Centraal van en naar de IJzijde.
ap_users
86.730
bewerkingen

Navigatiemenu