Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling 1987/1988

53 bytes toegevoegd, 24 jan 2016 21:10
k
Arnhem -> Arnhem Centraal
* De treindienst [[Zutphen]] - [[Hengelo]] - [[Enschede]] is op werkdagen een half uur verschoven, zodat in [[Zutphen]] aansluiting wordt geboden op de altijd rijdende Intercity.
* De treinen [[Zwolle]] - [[Roosendaal]] stoppen voortaan in [[Dieren]] maar niet meer in [[Elst]].
* Tussen [[Tiel]] en [[Arnhem Centraal|Arnhem]] rijdt voortaan elk uur een trein, die verder rijdt naar [[Arnhem Velperpoort]]. Voor [[Nijmegen]] moet in [[Elst]] worden overgestapt. De rechtstreekse verbinding [[Tiel]] - [[Nijmegen]] wordt alleen in de spitsuren geboden. De tijden zijn ook aangepast.* De stoptrein [[Rotterdam Centraal|Rotterdam CS]] - [[Arnhem Centraal|Arnhem]] rijdt niet meer door naar [[Nijmegen]].
=== West Nederland ===
=== Zuid Nederland ===
* De trein [[Roermond]] - [[Nijmegen]] rijdt 1x eenmaal per uur door naar [[Arnhem Centraal|Arnhem]] met stop in [[Elst]], waar een goede aansluiting wordt geboden op de trein naar [[Tiel]] en vv.
* De treinen [[Kerkrade Centrum]] - [[Maastricht]] en [[Roermond]] - [[Maastricht]] rijden voortaan door naar [[Maastricht Randwyck]]. Ook de treinen naar [[Liege-Guillemins|Luik]] stoppen op dit station.
* De dienstregeling van de stoptreinen tussen [[Nijmegen]] en [['s-Hertogenbosch]] is aangepast door de opening van [['s-Hertogenbosch Oost]]. In [[Nijmegen]] wordt aansluiting gegeven op de treinen naar [[Zwolle]] in plaats van die naar [[Utrecht Centraal|Utrecht CS]].
29.349
bewerkingen

Navigatiemenu