Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Zaanstreek 2016

1.860 bytes toegevoegd, 8 nov 2015 01:32
Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Meebezig|~~~}} Op 13 december 2015 gaat de dienstregeling van 2016 van start. Deze dienstregeling duurt tot en met 10 december 2016. Op deze pagina een overzicht...'
{{Meebezig|[[Gebruiker:Milco|Milco]] ([[Overleg gebruiker:Milco|overleg]])}}
Op 13 december 2015 gaat de dienstregeling van 2016 van start. Deze dienstregeling duurt tot en met 10 december 2016.
Op deze pagina een overzicht van wijzigingen in de [[Concessie Zaanstreek|concessie Zaanstreek]] gedurende dit dienstregelingsjaar.

== Wijzigingen per 13 december 2015 ==
* [[Lijn 63 Assendelft Festina Lente - Zaandam Voorsterbeek]]:
Deze lijn wordt opgeheven.

* [[Lijn 65 Zaandam, De Vlinder - Station]]:
Deze lijn wordt van maandag tot en met zaterdag overdag [[Lijn 65 Zaandam De Vlinder - Assendelft Festina Lente|verlengd]] naar Assendelft Festina Lente met een frequentie van één keer per uur. In de spitsuren blijft deze lijn tussen Zaandam De Vlinder en station [[Zaandam]] twee keer per uur rijden.

* [[Lijn 67 Wormerveer Samsonweg - Zaandam Station]]:
Deze lijn gaat in Zaandam voortaan via de Vinkenstraat rijden in plaats van via de Vincent van Goghweg. Verder wordt deze lijn [[Lijn 67 Wormer Zandweg - Assendelft Station|ingekort]] vanaf en tot de Zandweg in Wormer, maar verlengd naar Assendelft; van maandag tot en met zaterdag overdag vanaf en tot de Festina Lente en in de avonduren en op zondag naar station [[Krommenie-Assendelft]]. Daarnaast gaat deze lijn van maandag tot en met zaterdag overdag in Zaandam via de P Ghijssenlaan rijden.

* [[Lijn 68 Assendelft Station - Zaandam Station]]:
Deze lijn wordt opgeheven.

* [[Lijn 69 Assendelft Station Krommenie-Assendelft - Zaandam Station]]:
Deze lijn wordt [[Lijn 69 Assendelft Station - Zaandam Voorsterbeek|verlengd]] vanaf en naar Zaandam ’t Kalf en rijdt voortaan via de Provincialeweg in plaats van via de Vinkenstraat. De frequentie op deze lijn wordt verhoogd naar ieder half uur; in de avonduren en op zondag rijdt de bus tussen ’t Kalf en station Zaandam één keer per uur/
60.150
bewerkingen

Navigatiemenu