Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Frank

1.178 bytes toegevoegd, 1 sep 2015 20:24
geen bewerkingssamenvatting
::::Maar zitten overigens ook een aantal categorieën tussen die ik niet zolang geleden heb aangemaakt, zoals Noord-Holland Noord moest ik alleen de jaartallen opnieuw doen. Dus die met oude jaartallen kunnen dan wel weg. Lijkt me sterk dat er in twee dagen al veel naar verwezen is van buitenaf ;). [[Gebruiker:Regenmaker|Regenmaker]] ([[Overleg gebruiker:Regenmaker|overleg]]) 17 jul 2015 18:01 (CEST)
:::::Als je de pagina's twee dagen geleden aangemaakt hebt is het probleem inderdaad niet zo groot. [[Gebruiker:Frank|Frank]] ([[Overleg gebruiker:Frank|overleg]]) 17 jul 2015 19:02 (CEST)
 
==[[Lijn 5 Arnhem, De Laar West / Schuytgraaf - Presikhaaf / Elsweide-HAN]]==
Hoi Frank,<br>
Uit de tekst begrijp ik dat overdag De Laar West - Presikhaaf vv. en Schuytgraaf - Elsweide/HAN vv. de normale routes waren. 's Avonds werd er niet naar Elsweide/HAN gereden (moet dat trouwens niet met een slash in plaats van een streepje?), en werd er De Laar West -> Presikaaf en Schuytgraaf -> CS gereden. Dat is gewoon hetzelfde als overdag (op dat ene detail na), dus vind ik de opmerking "In omgekeerde richting zag het patroon er anders uit" hierop niet van toepassing. Dat er 's avonds Presikhaaf -> Schuytgraaf en CS -> De Laar West werd gereden is wel echt anders dan overdag, dus vond ik die opmerking dat het patroon anders is hier wél op zijn plaats. Daarom had ik de tekst omgedraaid.<br>
Ik snap dus niet waarom jij mijn wijziging ongedaan maakt. De opmerking "het stond er goed..." is ook al geen goede reden, want inhoudelijk heb ik niks veranderd, ik heb slechts twee zinnen omgedraaid (waardoor ze in mijn ogen beter tot hun recht komen).<br>
Met vriendelijke groet, [[Gebruiker:Meltrain|Meltrain]] ([[Overleg gebruiker:Meltrain|overleg]]) 1 sep 2015 20:24 (CEST)
ap_users
17.246
bewerkingen

Navigatiemenu