Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Zeeland 2015

61 bytes toegevoegd, 14 aug 2015 11:25
Wijzigingen per 30 augustus 2015
Van maandag tot en met zaterdag rijden ook weer enkele ritten 's avonds en er is in Westkapelle een nieuwe halte Domineeshofweg toegevoegd aan de route.
* [[Lijn 102 Bergen op Zoom Station - Oude Tonge Busstation (2015)]]
Er wordt weer via Nieuw-Vossemeer gereden. Daarnaast sluit de [[Lijn 102 Bergen op Zoom Station - Oude Tonge Busstation|nieuwe lijn 102]] een aantal keer te Sint Philipsland aan op [[Lijn 643 Goes Calvijncollege - Sint Annaland Dorpsweg|lijn 643 ]] naar Sint Annaland. Daarnaast wordt de route in Tholen beperkt en gaat ook één rit via Sint Annaland rijden.
* [[Lijn 107 Bergen op Zoom Station - Sint Maartensdijk Provincialeweg]]
De dienstregeling wijzigt weer naar die [[Lijn 107 Bergen op Zoom Station - Stavenisse Poststraat|van voor 1 maart 2015]]. 's Avonds en in het weekend wordt weer via Oud-Vossemeer gereden.
Dit is een nieuwe scholierenlijn per 30 augustus en rijdt in de ochtend twee ritten van Middelburg naar Kamperland en Goes.
* [[Lijn 643 Goes Calvijncollege - Sint Annaland Dorpsweg]]
Van een één rit wordt de vertrektijd 15 minuten naar voren geschoven, daarnaast sluit deze lijn aan op [[Lijn 102 Bergen op Zoom Station - Oude Tonge Busstation|lijn 102]] om een verbinding van Oude-Tonge naar Sint Annaland te realiseren en is het beginpunt van de laatste rit gewijzigd naar Tholen.
* [[Lijn 644 Stavenisse Poststraat - Goes Station]]
Van één rit wordt de vertrektijd 15 minuten naar voren geschoven en is het eindpunt van de laatste rit in de middag verlegd van Krabbendijke naar Tholen.
De dienstregeling van enkele ritten wordt gewijzigd.
* [[Lijn 647 Domburg Singel - Krabbendijke Westelijke Parallelweg]]
Een aantal ritten , die tot Grijpskerke rijdt, wordt verlengd tot het station van Middelburg.
* [[Lijn 660 Vlissingen Papegaaienburg - Hulst Busstation]]
In de ochtend wordt er een extra rit toegevoegd en wordt er een beetje met de eindpunten van de ritten geschoven.
140.146
bewerkingen

Navigatiemenu