Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling 1989/1990

133 bytes toegevoegd, 5 nov 2009 23:48
geen bewerkingssamenvatting
=== West-Nederland ===
* In de avondspits rijdt een extra [[sneltrein]] tussen [[Amsterdam Centraal|Amsterdam CS]] en [[Hoorn Kersenboogerd]].
* De vertrek- en aankomsttijden op het traject [[Haarlem]] – Amsterdam na middernacht zijn gewijzigd ten behoeve van werkzaamheden.
* Tussen [[Alphen a/d Rijn]] en [[Utrecht Centraal|Utrecht CS]] rijdt op zondag overdag zon- en feestdagen de hele dag elk halfuur een trein.* Tussen Utrecht Centraal en [[Den Haag Centraal|Den Haag CS]] rijdt in de ochtendspits een extra [[intercity]] die ook stopt te [[Gouda]].* Er rijdt in de ochtendspits een niet extra stoptrein van Amsterdam Centraal CS via [[Breukelen]] naar Den Haag CentraalCS.* Tussen [[Leiden Centraal|Leiden]], [[Rotterdam Centraal|Rotterdam CS]] en [[Dordrecht]] worden de vertrektijden van enkele treinen aangepast doordat vanwege de infrastructuur wordt verbeterdbouw van nieuwe kunstwerken in Rotterdam (Delfshavense Schiebrug en Willemsspoortunnel).
=== Midden-Nederland ===
=== Zuid-Nederland ===
* De stoptrein die in de ochtendspits van [[Roosendaal]] via 's-Hertogenbosch naar Utrecht Centraal CS rijdt vervalt.
* Tussen [[Nijmegen]] en [[Roermond]] wordt volgens een snellere dienstregeling gereden; de spitstreinen tussen Nijmegen en [[Boxmeer]] komen te vervallen.
* De intercity’s tussen [[Eindhoven]] en [[Heerlen]] rijden dagelijks elk uur. Op maandag tot en met zaterdag tot acht uur ‘s avonds en op zondag tot vier uur rijdt er één stoptrein per uur tussen Eindhoven en [[Weert]] en Roermond en [[Sittard]].
ap_users
2.180
bewerkingen

Navigatiemenu