Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Help:Infobox

69 bytes verwijderd, 18 mrt 2015 16:23
Uitleg
* '''nacht=''' Het woord <tt>ja</tt> toevoegen wanneer het een nachtlijn betreft. De infobox krijgt hierdoor een andere kleur en de frequentieparameters voor nachtlijnen worden geactiveerd. Bovendien wordt voor het type (zie parameter hieronder) het woord <tt>nacht</tt> toegevoegd en de lijn wordt toegevoegd aan speciale categorieën voor nachtlijnen.
* '''type=''' Vul achter het isgelijkteken het juiste type in. Types zijn: <tt>buurtbus, belbus, s-bahn, trolley, tram, metro, zomerbus, snelbus, veer.</tt> Let op! Type <tt>bus</tt> is standaard en in dat geval kan de parameter weggehaald worden. Nachtbus, nachttram, nachtveer enzovoorts kan gemaakt worden in combinatie met de parameter nacht=ja.
* '''land=''' Deze parameter werkt alleen in combinatie met buitenland=ja. Vul bij buitenlandse of grensoverschrijdende lijnen hier het land in. Bij grensoverschrijdende Nederlandse lijnen dus ook land=Nederland invullen. Bovenin komt dan bijvoorbeeld de volgende tekst te staan: Buslijn 21 in België.
* '''land2=''' Mogelijkheid om een tweede land toe te voegen. Bovenin komt dan bijvoorbeeld de volgende tekst te staan: Buslijn 21 in België en Duitsland. De lijn wordt daarnaast toegevoegd aan de [[:categorie:Grensoverschrijdende lijnen]].
* '''land3=''' Mogelijkheid om een derde land toe te voegen. Bovenin komt dan bijvoorbeeld de volgende tekst te staan: Buslijn 21 in België, Duitsland en Nederland.
* '''lijnnr=''' Het lijnnummer, bijvoorbeeld: <tt>52</tt>.
* '''lijncat=''' Alleen invullen wanneer het lijnnummer een toevoeging heeft, bijvoorbeeld lijn 3e. Vul bij lijnnr dan <tt>3e</tt> in en bij lijncat <tt>3</tt>. Deze parameter zorgt ervoor dat de lijn in de categorie lijn 3 komt te staan.
* '''route=''' Verborgen parameter waarin de route kan worden opgenomen. Deze parameter kan in de toekomst wordt gebruikt worden voor de automatische lijntabellen.
* '''vervoerder=''' Vervoersmaatschappij die de lijn exploiteert. Wel wikicode gebruiken, dus bijvoorbeeld: <tt><nowiki>[[Connexxion]]</nowiki></tt>. Is de lijn uitbesteed? Vul dan bijvoorbeeld in <tt><nowiki>[[TCR]] in opdracht van [[Connexxion]]</nowiki></tt>. Standaardwaarde is ''Onbekend''
* '''concessie=''' Concessieverlener waartoe de lijn behoort. Er wordt automatisch gelinkt naar <tt><nowiki>[[Concessie {{concessienaam}}|{{concessienaam}}]]</nowiki></tt>, dus vul bijvoorbeeld alleen in: <tt>Regio Utrecht</tt>. De link wordt dan: [[Concessie Regio Utrecht|Regio Utrecht]].
ap_users
17.094
bewerkingen

Navigatiemenu