Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie DAV-gebied 2015

349 bytes toegevoegd, 20 jan 2015 21:15
k
Stadsdienst Dordrecht: dit ontbrak nog
*[[Lijn 4 Dordrecht, Wielwijk - Staart|Lijn 4: Wielwijk - Krispijn - Centrum - Centraal Station - Reeland - Staart]]
De route op de Staart wordt ingekort tot de Merwedepolder. Tot halte Volkerakweg wordt de huidige overdag-route gereden en vervolgens wordt een rondje rechtsom door de wijk gemaakt.
Verder vervalt de kwartiersdienst op koopavonden, er wordt dan net als de andere avonden 2x/uur gereden. De frequentie op maandag t/m vrijdag in de zomervakantie wordt verhoogd van 2-3x/uur naar 4x/uur. 's zomers rijdt lijn 4 niet meer naar de Biesbosch.
In de ochtendspits rijdt lijn 4 ''van'' de Staart ''naar'' Wielwijk nog maar 2x/uur. Op het trajectdeel Staart - Centraal Station wordt dit aangevuld tot een kwartiersdienst door de nieuwe [[Lijn 8 Dordrecht, Staart - Amstelwijck|lijn 8]]. In de avondspits is deze situatie andersom en wordt ''van'' Wielwijk ''naar'' het centraal station 2x/uur gereden en op het trajectdeel Centraal Station - Staart 4x/uur.
De route wordt omgelegd via het Bagijnhof waardoor de halten Stadskantoor, Voorstraat, Grote Kerk en Stadhuis vervallen. Nieuw is halte Sarisgang.
Op zaterdag wordt de frequentie verlaagd van 4x/uur naar 3x/uur.
 
*[[Lijn 501 Dordrecht, Centraal Station - Hollandse Biesbosch|Lijn 501: Centraal Station - Hollandse Biesbosch]]
Lijn 501 gaat voortaan ook in de zomervakantie overdag rijden. De ritten worden dan tot ca. 18.00 uur als lijntaxi uitgevoerd. Buiten de zomer en 's avonds blijft lijn 501 een belbus.
==Stadsdienst Gorinchem==
17.655
bewerkingen

Navigatiemenu