Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie GD 2015

250 bytes toegevoegd, 10 dec 2014 15:23
Streeklijnen: fouten eruit gehaald en informatie aangevuld
* [[Lijn 63 Zoutkamp Marnestraat - Lauwersoog Haven]]
Op zaterdag rijdt om 08:58 een extra bus van Lauwersoog naar Zoutkamp in aansluiting op de eerste boot vanaf Schiermonnikoog.In Zoutkamp rijdt deze bus door als lijn 65 naar Groningen
* [[Lijn 65 Groningen Centraal Station - Zoutkamp Marnestraat]]
In de ochtendspits gaat deze lijn elk kwartier naar Groningen rijden en in de middagspits elk half uur naar Zoutkamp. Op de overige tijden blijft de frequentie 1 keer per uur. In Leens rijdt de bus voortaan via De Valge en tussen de Hoofdstraat waar een nieuwe halte wordt aangelegd. Tussen Ulrum en Leens Zoutkamp rijdt de bus via de N361 en N388, de halte haltes ''Weegbrug'' vervalt en wordt vervangen door een nieuwe ''Elensterweg'' vervallen en de halte ''Vierhuizen''wordt verplaatst. In de avonduren en op zondag gaan alle bussen in Groningen naar het Centraal Station rijden, hierdoor wijzigen de vertrektijden.
* [[Lijn 67 Winsum Station - Hornhuizen Kerk]]
* [[Lijn 68 Winsum Station - Leens De Valge]]
Op een aantal punten wijzigt de route. In Baflo rijdt de bus voortaan via de Provincialeweg, in Winsum rijdt de bus via de halte ''Borgweg'' en in Leens wordt ''De Valge'' het nieuwe eindpunt. De vertrektijden wijzigen voor betere aansluitingen in Leens en Winsum. In de ochtendspits gaat lijn 68 vaker rijden om het vervallen van lijn 67 op te vangen.
* [[Lijn 70 Ter Apel Busstation - Vlagtwedde Marke]]
* [[Lijn 174 Groningen Centraal Station - Veendam Station]]
Tussen Sappemeer en Groningen gaat deze lijn via Hoogezand Centrum, Gorecht en Westerbroek naar Groningen rijden. In Groningen rijdt deze lijn niet meer van/naar Zernike, maar nog slechts tot het Hoofdstation. De vertrektijden wijzigen dagelijks.
* [[Lijn 189 Drachten Van Knobelsdorffplein - Groningen CS]]
26
bewerkingen

Navigatiemenu