Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Noord-Holland Noord 2015

95 bytes verwijderd, 21 nov 2014 20:47
geen bewerkingssamenvatting
{{Meebezig|[[Gebruiker:Milco|Milco]] ([[Overleg gebruiker:Milco|overleg]])}}
 
Op 14 december 2014 gaat in de [[concessie Noord-Holland Noord]] de nieuwe dienstregeling van start. Hieronder een overzicht van de meest belangrijke wijzigingen per buslijn. Buslijnen die niet in onderstaand overzicht voorkomen, hebben geen noemenswaardige wijzigingen.
Diverse ritten op deze lijn worden opgeheven.
[[Lijn 33 Den Helder, Station NS - Steiger TESO-bootVeerhaven]]:<br>
Deze lijn wordt opgeheven en vervangen door lijn 28. Zie ook het kopje '''Texel''.
'''Texel'''<br>
[[Lijn 28 't Horntje Veerhaven - De Koog Nikadel]]:<br>
Lijn 28 is voortaan, naast de nieuwe schoolbus 629, de enige openbare buslijn op Texel. Lijn 28 wordt wel verlengd: voortaan rijdt deze bus mee de boot op en rijdt in Den Helder naar het station en vervangt daarmee [[Lijn 33 Den Helder, Station NS - Steiger TESO-bootVeerhaven|lijn 33]].
[[Lijn 29 't Horntje Veerhaven - De Cocksdorp Klimpstraat|Streekbus 29]] en [[Lijn 827 't Horntje Veerhaven - De Cocksdorp Reddingsboot|zomerbus 827]] worden vervangen door de nieuwe '''Texelhopper''': vraagafhankelijk vervoer waar men van te voren dient te reserveren en betalen.
[[Lijn 629 De Cocksdorp Klimpstraat - Den Burg Elemert/Centrum]]:<br>
Deze nieuwe schoolbus rijdt op Texel het deel van de route van lijn 29 tussen De Cocksdorp en Den Burg en rijdt in de ochtendspits twee ritten naar Den Burg en in de middagspits twee ritten naar De Cocksdorp. Op de overige tijden dient men gebruik te maken van lijn 28 en/of de Texelhopper.
 
[[Categorie:Stads- en streekvervoer 2015|H]]
60.052
bewerkingen

Navigatiemenu