Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 134 Renesse Transferium - Zierikzee Busstation

320 bytes toegevoegd, 27 okt 2014 20:23
Afwijkingen
=== Afwijkingen ===
In de spitsrichting rijdt de bus wordt 2x/uur, waarbij niet via Schuddebeurs gereden wordt, maar via Kerkwerve. Dit is 's morgens van Renesse en Ellemeet naar Zierikzee en 's middags van Zierikzee naar Renesse. De extra spits ritten naar Zierikzee beginnen in Ellemeet Dorp met uitzondering van één rit die in Renesse begint. De laatste spitsrit rit uit Renesse en één rit die in Ellemeet begint, rijden na Zierikzee rijdt volgende de standaardrouteBusstation nog verder naar het Gemeentehuis.
De extra ritten in de spits ritten naar Zierikzee beginnen rijden via Kerkwerve in Ellemeet Dorp plaats van via Schuddebeurs met uitzondering van één rit die in Renesse begint. De rit de laatste spitsrit uit Renesse rijdt na Zierikzee Busstation nog verder naar het GemeentehuisRenesse. Ook één Deze rit die in Ellemeet begint doet ditrijdt volgens de standaardroute via Schuddebeurs.
Doordeweeks wordt er 's avonds alleen gereden van Zierikzee naar Renesse (tot 22:00). In de andere richting rijden er na ongeveer 19:00 geen bussen meer. Op zaterdag avond rijden er maar twee ritten van Zierikzee naar Renesse, deze vertrekken rond tien 10 en elf 11 uur 's avonds. Tussen vijf 5 en 10 uur rijden er geen bussen naar Renesse. In de omgekeerde richting rijden er helemaal geen bussen 's avondszaterdagavond.
Op zondag wordt er de hele dag 1x/2 uur gereden en wordt er niet 's avonds gereden.
140.967
bewerkingen

Navigatiemenu