Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 20 Goes Station - Hulst Busstation

13 bytes verwijderd, 5 okt 2014 19:58
k
Doordeweeks
In de ochtendspits wordt er een zesmaal per uur frequentie geboden van Terneuzen Ziekenhuis naar Terneuzen Alvarezlaan. Er rijden op dit tijdstip twee extra ritten tussen Terneuzen Ziekenhuis en Goes Station, één extra rit van Axel Nassaustraat naar Terneuzen Delton (spitsrichting) en één extra rit tussen Hulst en Goes. Samen met de standaardfrequentie van tweemaal per uur ontstaat zo de zesmaal per uur dienst. Tussen Goes en Terneuzen Busstation Westerscheldetunnel wordt er in beide richtingen vijfmaal per uur gereden.
Van 13:00 tot 15:00 wordt er viermaal per uur extra ritten gereden van Terneuzen Busstation naar Goes (spitsrichting). Na 15:00 wordt rijden de extra ritten vanaf Terneuzen Ziekenhuis en niet meer vanaf Terneuzen Busstation (de extra ritten worden dan wel in beide richtingen gereden).
In de middagspits is er een rit vanaf Terneuzen Delton naar Axel Nassaustraat. Deze rit stopt niet te Pijnboomstraat, Dokweg en De Blide. Door de extra ritten tussen het Ziekenhuis en de extra rit van het Delton ontstaat er weer een vijfmaal per uur dienst.
141.122
bewerkingen

Navigatiemenu