Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
Geschiedenis
In de [[Connexxion Dienstregeling Almere/'t Gooi 2002|dienstregeling 2002]] werd in de spitsrichting 4x/uur gereden, in de tegenspits en de daluren 2x/uur. Voornoemde frequenties werden tijdens de zomervakantie gehalveerd. In de avonduren en het weekeinde werd slechts 1x/uur gereden. Op zaterdag en zondag werd richting Almere niet door Almere-Haven gereden.
In de Vanaf [[Concessie Streekvervoer Almere 2004|dienstregeling 200414 december 2003]] vervielen de haltes ''Egeldonk'', ''Echtenstein'', ''Develstein'', ''Daalwijkdreef'', ''Dolingadreef'' en ''Frissenstein'' en daarnaast was lokaal vervoer voortaan '''verboden'''. Richting Almere mocht voortaan alleen ingestapt worden en richting Amsterdam mocht alleen uitgestapt worden binnen Amsterdam-Zuidoost. In de daluren werd inmiddels in de daluren altijd 2x/uur gereden en gold de vakantie-uitdunning alleen voor de spitsrichting.
In de [[Concessie Streekvervoer Almere 2005|dienstregeling 2005]] werd inmiddels ook van maandag t/m vrijdag overdag niet meer door Almere-Haven gereden in de richting van Almere.
ap_users
86.312
bewerkingen

Navigatiemenu