Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 60 Arnhem Centraal Station - Spijk RK Kerk

7 bytes verwijderd, 12 mrt 2014 20:53
k
link
In Westervoort werd maandag tot en met zaterdag overdag via de halte Westervoort, Broeklanden gereden. ’s Avonds en op zondag werd deze halte echter niet aangedaan en werd via de halte Westervoort, Ganzenpoel gereden.
De exacte bediening is in de loop van de jaren wat veranderd. Tot en met [[Wijzigingen concessie Concessie KAN Noord 1994/1995|29 mei 1994]] reden er doordeweeks twee ritten in de ochtendspits vanuit Spijk, twee overdag en drie in de avondspits; in omgekeerde richting reden overdag twee ritten door naar Spijk en in de middagspits drie ritten. Op zaterdag reden er drie ritten vanuit Spijk en twee ritten naar Spijk. Op zondag werd niet naar Spijk gereden. Destijds werd nog wel op zondag tussen Zevenaar gereden: in beide richtingen drie ritten die vanuit Arnhem kwamen/naar Arnhem gingen. Op zaterdagavond laat reed er ook een rit van Zevenaar naar Tolkamer.
In de dienstregeling die inging op 29 mei 1994 werd de dienstregeling licht uitgedund. Voortaan reden alleen in de spitsen nog enkele ritten van en naar Spijk en op zaterdag helemaal niet meer. De zondagse ritten tussen Zevenaar en Tolkamer kwamen te vervallen evenals de rit op de late zaterdagavond.
29.323
bewerkingen

Navigatiemenu